Jacobson utslagen ut Poker-VM 2015

VM i poker är i full blom, men fjolårets vinnare, Martin Jacobson är redan efter första dagen utslagen och detta ses nu som ett otroligt stort nederlag där många människor är både besvikna och förundrade över hur det kan svänga så.

3230206-game-counter-bonusNär det kommer till poker så är det en otroligt spännande och oförutsägbar sport som bjuder på mycket spänning. Något som har chockat många är att den svenske fjolårsvinnaren Martin Jacobson redan är utslagen efter att ha gått all-in i helt fel läge. Han satsade stort och fick tyvärr böta rejält för en felavläsning. Men det är bara att hoppa upp i sadeln igenom och öva upp med casino spel på nätet för att få tillbaka självförtroendet. Eller, då han vann 74 miljoner kronor förra året är det nog inget fel med hans självförtroende, utan man får hoppas att det rör sig om bara dåliga dagar.  Martin hade innan han klev in i turneringen twittrat ut att det gick dåligt och på Aftonbladet kunde man läsa följande:

Han fick dock ”rätt” i sin profetia. VM tog slut redan den första dagen för den regerande världsmästaren. Han klev in under tisdagskvällen svensk tid, och slogs ut tidigt på onsdagsmorgonen.

Men, the show must go on, som et så härligt heter och WSOP måste kora en vinnare. Oavsett om Marin är med eller inte så kan man räkna med många bra händer och många bra spännande ögonblick med blåsningar. Här kan du se spelschemat för att hålla koll.