Bingolotto tillbaka till fyran

???????????????????????????????????????Bingolotto kommer tillbaka till TV4! Det rapporterar man i en artikel från Expressen, som du kan läsa här.

Det är sju år sedan programmet började sändas i tv 7 men nu är det alltså dags att ta sig tillbaka till huvudkanalen. Fredrik Arefalk, kanalchef på kanalen säger att programmet är välkommet tillbaka:

– Jag välkomnar med öppen famn Bingolotto tillbaka till TV4. Programmet är som en kär gammal vän och det känns härligt att återigen få bjuda TV4-tittarna på den här fantastiska trotjänaren. Med Ingvar bakom rodret har programmet alla förutsättningar att nå nya höjder

Den Ingvar han syftar på är då programledaren Ingvar Oldsberg, som även nu är programledare sedan en tid tillbaka. Innan Ingvar har Marie Sernholt, Lotta Engberg och Lasse Kronér varit programledare – och självklart Bingolottos huvudman: Leif ”Loket” Olsson, som var programledare under Bingolottos storhetstid (på 90-talet).

Det är ju härligt med Bingolotto, även om det är ett något föråldrat tv-program, så är det familjärt – och att det innebär spelande är självklart roligt, eftersom det innebär att Svenska folket återigen får upp ögonen för att spel kan vara roligt. Och speciellt Bingo då. Bingo är ju ett spel som går att spela på nätet också, vilket förhoppningsvis kommer att bli ännu mer populärt i och med att Bingolotto återgår till TV4. Vill du testa dina bingo-skills innan programmet rekommenderar vi att du klickar in dig på internet och väljer att spela ett parti på Balletbingo. Det är en mycket bra bingosajt med bra spel och även kampanjer och bonusar.

Om du är en ovan bingospelare och inte riktigt vet vad det innebär, bör du ta dig in för att läsa på här hos Lotteriinspektionen. Lotteriinspektionen är de som ”bestämmer” över spel i Sverige, och ser till så att allting går rätt till.